Openingstijden

Volgend jaar ben je weer welkom in april. Tot dan!

Huur een SUP of Kano

Kom lekker suppen of kanoën vanuit de meest centrale verhuur in Amsterdam! Bij ons kun je een standing up paddle board (‘sup’) of een 1-persoons of 2-persoonskano huren. (Officieel heten deze boten ‘kayaks’, want je peddelt aan beide kanten.) Wetsuits, zwemvesten en droogtonnen kun je gratis gebruiken. We zitten langs de Amstel bij de Berlagebrug, vlak bij station Amstel. Check hieronder onze locatie 👇.

Tweepersoons kano

Eén- en tweepersoons kano’s

Ideaal voor een tourtocht door de grachten of op de Amstel 🛶

Eenpersoons kano
€10 / uur
Tweepersoons kano
€15 / uur
Rick op een SUP

SUPs: Stand Up Paddle Boards

De perfecte core workout op het water 🏄‍♀️

Board + paddle
€10 / uur

Wil je vandaag nog het water op? Bel ons!

Clinics en groepen vanaf 6 personen

Wil je een groepsactiviteit boeken? Dat kan bij ons! We organiseren clinics en groepslessen voor groepen vanaf 6 personen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeestje of gewoon met vrienden. Leer suppen van een Nederlands kampioen en maak met je team een mooie tocht op de sup! De beste tip voor de mannen: in de kanopolo workshop kun je de strijd aan met je vrienden! Op onze locatie aan de Weesperzijde is elke clinic gezellig af te sluiten met een hapje en drankje op het terras langs de Amstel of in een van de vele cafés en terrassen in de buurt.

Vrouwen in kano's

SUP clinic

Inclusief board, peddel, wetsuit en instructie!

1,5 uur
vanaf €25 pp
Tweepersoons kano

Kanopolo workshop

Ga de strijd aan met je vrienden!

workshop 1,5 uur
€25 p.p.

Wil je vandaag nog het water op? Bel ons!

Bedrijfsuitje op een andere locatie

Het is ook mogelijk om op een eigen locatie een clinic te organiseren. Bijvoorbeeld bij NEMO, op de Sloterplas, een evenementenlocatie of bij uw werk om de hoek. Met onze trailer kunnen we overal naartoe rijden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Locatie

Onze locatie langs de Amstel, vlakbij de Berlagebrug en treinstation Amstel. We zijn dus goed bereikbaar! Vanaf onze locatie vaar je zo naar de binnenstad voor een mooie tourtocht over de Amsterdamse grachten.

We delen deze locatie met Roeicentrum Berlagebrug. We hebben kleedruimtes, toiletten en douches, kluisjes en een kantine met een terras voor koffie of wat lekkers. (Tijdelijk alleen kluisjes.)

Kano & SUP Amsterdam
Weesperzijde 1094
Amsterdam

Telefoon: 06 22 40 23 05
Email: kano@kanoschool.nl

Over ons

Ons instructeursteam staat onder leiding van veelvoudig Nederlands Kampioen kanovaren Rick Daman. Na een internationale kanocarrière leert hij nu anderen de kunst en het plezier van peddelsporten. Suppen is sinds 10 jaar bekend in Nederland en Rick was er vanaf het prille begin bij.

Kano & SUP Amsterdam is onderdeel van Kanoschool.nl. Kanoschool.nl organiseert al 15 jaar buitensportactiviteiten door het hele land. Denk aan raften, brandingkano, kanotochten, kanopolo en Stand Up Paddle. We zijn mobiel en daardoor inzetbaar op elke locatie voor uw bedrijf, school of groep. Voor sportdagen, bedrijfsuitjes, clinics of werkonderbreking kunt u bij ons terecht. Bezoek de website van Kanoschool.nl voor meer informatie.